Profil

bettina1For at behandle alle ens, må man behandle dem forskelligt

Jeg hedder Bettina og er 54 år. Jeg startede Bettinas køreskole 2008. I 2009 blev jeg særlig godkendt kørelærer. Jeg er blevet færdig som voksenpædagog i sommeren 2010, dette har givet mig indblik, i at ingen læringssituationer er ens. 2018 blev jeg førstehjælpsinstruktør. I 2019 er jeg tillige blevet uddannet coach, med speciale i konflikthåndtering og angst. Jeg er vant til at arbejde med mennesker fra mit tidligere job som social- og sundhedsassistent.

Hos Bettinas køreskole sætter vi sikkerheden i trafikken højt. Det løser vi bl.a. ved, at vi i undervisningen prioriterer, at du får indblik i, og en dialog omkring, hvilke ting der gør, at man undgår at bringe sig selv i de situationer, hvor det kan gå galt. Altid mundtlig undervisning.

Jeg lægger vægt på et trygt uddannelsesforløb med en god dialog og, hvor der er sat god tid af til den enkeltes behov.

Der er blandt andet to ting, som en ny billist man skal tage højde for. Betjening og beherskelse af bilen (1), men (2) i overvejende grad at opfatte og bedømme trafikken, også i kritiske situationer. Som ny billist kan det være svært at opnå, mens man tager kørekortet, men noget man først får erfaring i efter de første år bag rattet.

Derfor er vi i køreskolen meget bevidste om, at der er et særligt behov for, at der bliver lagt stor vægt på undervisning og dialog omkring risikoforhold, der medfører mere eller mindre omfattende ting i trafikken, som kan medføre ulykker. Så netop derfor vil vi i køreskolen bestræbe os på at give netop dig den bedste undervisning.

Samarbejde

Samarbejde

Bettinas Køreskole har et godt samarbejde med Bogense Køreteknisk anlæg. Instruktør Martin Hansen.

Se hjemmeside

Kvalitet hele vejen!

Mine elever skal være godt rustede, når de skal ud på vejen, jeg lægger derfor stor vægt på en grundigt undervisning både på “skolebænken” og bag rattet.

Få gode råd til teori og køreprøven